Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Ada scrie:cargobot ma scarbeste si ma infurie mediocra si stupida si ingusta ta parere despre homosexuali! urasc homofobii si sincer imi pare rau ca trebuie sa impart acelasi forum cu un om cu o gandire ca a ta. 2 dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt homosexuali si crede-ma ca nu le ajungi tuh nici cat negrul sub unghie! mad sunt asa nervoasa acum incat nici nu mai vreau sa mai scriu ceva.si nici nu voi mai scrie pt ca oameni ca tine nu merita atentie si pe langa asta nu am chef ca acest forum sa devina garso 2. feel free sa ma insulti cat vrei dupa ce citesti acest mesaj. je mon f.....!
on: nu am vazut showul.acum ma uit.
Ada scrie:cargobot ma scarbeste si ma infurie mediocra si stupida si ingusta ta parere despre homosexuali! urasc homofobii si sincer imi pare rau ca trebuie sa impart acelasi forum cu un om cu o gandire ca a ta. 2 dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt homosexuali si crede-ma ca nu le ajungi tuh nici cat negrul sub unghie! mad sunt asa nervoasa acum incat nici nu mai vreau sa mai scriu ceva.si nici nu voi mai scrie pt ca oameni ca tine nu merita atentie si pe langa asta nu am chef ca acest forum sa devina garso 2. feel free sa ma insulti cat vrei dupa ce citesti acest mesaj. je mon f.....!
on: nu am vazut showul.acum ma uit.
skiz scrie:Da... um mic msj pot sa mai postez si eu.... razz
Toata lumea spune ca au fost aranjate premiile MTV....daca ii intrebi de ce, cred ca 80% nu stiu ce sa ti raspunda...
Am citit si pe un alt forum ( concurenta :d ) si am vazut ca multi au vb despre chestiia asta dar aproape nici unu nu a spus de ce crede ca e asa...
Va spun eu de ce....ptr ca trupa lor preferita n a castigat cate premii vroia el/ea...si asa au devenit premiile aranjate...
Daca stam bine si ne gandim ce rost are ca aia sa aranjeze tot???
Eu nu zic ca nu s aranjate.... eu zic doar c ar trebui sa ne gandim putin inainte sa vb...nimeni nu prea are sa stie daca au fost aranjate sau nu....
Sa ti spui parerea este ceva, dar sa afirmi ca sunt aranjate este cam exagerat putin![]()
Parerea mea...
Just4Him scrie:La faza cu homosexualii cre' ca lucrurile st fr clare...cu toata tolerantza din lume,cu cele mai bune principii de viatza,oamenii astia nu tre' promovatzi ca cva normal.Imi pare rau s-o spun da' yo am fst absolut contrariat de parada gay.Nu ca era o parada cu oameni diferitzi din pc de vedere sexula,ci la ideea ca ei au incercat p langa a-si cere drepturile,sa promoveze o chestie care t transforma intr-un mascarici...nu mi-a fst dat sa vad pana acum un travestit care sa nu se comporte ca mascarici...iar faza de la MTV chiar a fst scarboasa... mad
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori