Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Ghencea .. STEAUA..... Bucuresti STEAUA ..... Romania STEAUA.... Europa STEAUA ... Oriunde STEAUA .. Campionii TUTUROR
mitza scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Ghencea .. STEAUA..... Bucuresti STEAUA ..... Romania STEAUA.... Europa STEAUA ... Oriunde STEAUA .. Campionii TUTUROR
dar tot rapidu a luat titlu asta e si steaua si-a manacat bataie in stil mare se mai intampla wink
Xtrm_Dj_Gh0st scrie:mitza scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Ghencea .. STEAUA..... Bucuresti STEAUA ..... Romania STEAUA.... Europa STEAUA ... Oriunde STEAUA .. Campionii TUTUROR
dar tot rapidu a luat titlu asta e si steaua si-a manacat bataie in stil mare se mai intampla wink
ce titlu.. titlu de ratati.. sau de cei mai varza...?:-/
Sylver Cheetah 53 scrie:Mîine este ultima etapă .
Steaua va întîlni în deplasare FC Vaslui , iar Rapidul se va deplasa la Petrosani .
Un egal al Stelei coroborat cu o victorie a giuleştenilor ar aduce titlul sub Podul Grant .
Asta va fi cel mai tare meci pe care il vor juca Vasluienii au promis ca vor da totul ... si aia vor manca maine gazonul ... si am asa un feeling ca ihi bat pe stelisti iar Rapidul ... va fi castigfatoarea eventului
smile
Sylver Cheetah 53 scrie:spade scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Eu zic că Steaua e favorită , dar ţin cu Sportul . cool
lupta steaua!! castiga steaua!! ia bataie dinamo!! pakat de borcea!! dar nah... steaua campioana!! din pakate pentru DJ TZONE de la canal!!
lol lol lol lol lol
DJ Tzone nu e ăla de la "Canalul de ştiri" ?
mitza scrie:pana discutati voi nu-mi dati mie cupa si bani
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori