Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
Tya scrie:hai ca ai zis-o![]()
alea nu sunt femei,sunt sclave!
BOSSE83 scrie:Tya scrie:hai ca ai zis-o![]()
Glumeam
Eu nu tin neaparat sa am ultimul cuvant,parerea iubitei mele e la fel de importanta cum e si parerea mea si sunt capabil sa o accept si sa o respect,asa cum sunt capabil sa recunosc cand ea are dreptate si eu gresesc
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Tya scrie:hai ca ai zis-o![]()
Glumeam
Eu nu tin neaparat sa am ultimul cuvant,parerea iubitei mele e la fel de importanta cum e si parerea mea si sunt capabil sa o accept si sa o respect,asa cum sunt capabil sa recunosc cand ea are dreptate si eu gresesc
Eu sunt de parere ca e bine sa va puneti de comun acord, nu conteaza a carei parere a fost mai buna
BOSSE83 scrie:Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Tya scrie:hai ca ai zis-o![]()
Glumeam
Eu sunt de parere ca e bine sa va puneti de comun acord, nu conteaza a carei parere a fost mai buna
Pai eu nu vorbeam despre cat de buna e parerea ei sau parerea mea,eu ziceam ca sunt capabil sa i-o respect si sa i-o acceptUneori are ea dreptate,alteori am eu si tot asa
BOSSE83 scrie:=)) N-am zis ca sunt capabil sa-i accept parerea DACA ESTE MAI BUNA.I-o accept oricum,indiferent ca mi se pare buna sau rea,adica nu-i impun sa gandeasca cum gandesc euPana la urma,deciziile importante le luam tot impreuna
Tya scrie:ma,chiar si noi mai alegem gresit o dataimportant e sa nu se intample a doua oara!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori