Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Katutza scrie:Sylver scrie:justangel scrie:Pai mai sunt care zic ca se iubesc si dupa o juma de an se despart,sau 2-3.Iubirea adevarata tine o viata intreaga.
Crezi în iubirea veşnică?Eu, sincer, cam am dubii că doi oameni se pot iubi o viaţă întreagă... Deşi aş avea un exemplu, dar... poate erau şi alte vremuri.
Tu nu crezi?Iti voi dovedi
Juliana scrie:Oricum mi se pare o prostie sa ai o relatie sau sa te casatoresti cu cineva mai mare ca tine cu 15-20, daca nu mai mult.
Sunt de parere ca e bine sa te orientezi catre cineva aproape de varsta.
bb_girl scrie:Nu prea cred ca intr-o relatie conteaza varsta. Ok, sa zicem ca mi se par exagerate cuplurile in care diferentele dintre ei 2 sunt de 15-20 de ani, pt ca fara sa vreau, ma gandesc ca acolo exista mai multe interese decat iubire. Dar nu cred ca e aiurea ca intre o fata si un baiat sa fie diferente de 5-6-7 ani...Mi se pare chiar f dragut.
Tya scrie:atatea propbleme...mai bine imi iau unul care nu imbatraneste!
NightCrawler scrie:Tya scrie:atatea propbleme...mai bine imi iau unul care nu imbatraneste!
Un dildo?
Sylver scrie:bb_girl scrie:Nu prea cred ca intr-o relatie conteaza varsta. Ok, sa zicem ca mi se par exagerate cuplurile in care diferentele dintre ei 2 sunt de 15-20 de ani, pt ca fara sa vreau, ma gandesc ca acolo exista mai multe interese decat iubire. Dar nu cred ca e aiurea ca intre o fata si un baiat sa fie diferente de 5-6-7 ani...Mi se pare chiar f dragut.
Puey mai e o fază. Dar asta e pt. băieţi.Dacă e cam de-o vîrstă te cicăleşte mult şi îţi zice că joci prea mult Fifa şi uiţi de ea.
Dacă-i mai mică, zice că ştii tu ce faci... eşti maaare. Şi te lasă-n pace.
Şi tot aşa, dacă-i mai mică, mereu va fi mai tînără ca tine şi mereu o vei considera frumoasă.
BOSSE83 scrie:Oricat de mica e,de cicalit tot nu scapi
Ai dreptate in ultima fraza
Oricum,daca o iubesti,o iei,nu te mai gandesti la atatea chestii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori