Nice .. eu relatii amoroase pe net care sa sfarseasca asa ca a ta nu am avut. Am avut o.. idila sa-i zic asa. Din care am ramas si voi ramane mereu cu amintiri frumoase, dar distanta e necrutatoare si nu ne-am putut vedea niciodata fata-n fata. Din pacate acum pana si discutiile s-au cam dus, dupa cum am zis, au ramas amintirile. Si daca vreodata se va intampla sa ne vedem, as fi foarte fericita.
In schimb relatii de prietenie am legat cu carul.
Unul din cei mai buni prieteni ever l-am cunoscut pe net, pe un forum. Sylv , Hordy, Paulici stiu despre cine e vorba. E chiar omul cu care pot vorbi absolut orice. Partea frumoasa a prieteniei e ca si parintii nostri se inteleg acum si ca avem inca o relatie de prietenie reusita in ciuda multor incercari pe care le-a avut si in ciuda faptului ca amandoi ne-am schimbat mult.
Apoi sunt Simi si Paulici .. fetele astea sunt incredibile, au un suflet imens. In ultima vreme nu am mai stat la palavre ca inainte, dar stim toate 3 ca atunci cand avem nevoie de cuvantul unui prieten, de un sfat, usile noastre nu sunt niciodata inchise. Aceeasi chestie e valabila si pentru Sylv si Hordy, care nu`s fete incredibile, ci baieti cu un suflet mare si un simt al umorului foarte bine dezvoltat.
Si astea ar fi prieteniile stranse pe care le-am legat si cu care inca ma pot mandri la orice ora. Dupa care sunt prieteniile care din diverse motive s-au cam dus naibii.. si a caror pierdere o regret nespus (Ana, Ada, Tya ..).
Si in final ar mai fi o prietenie mai speciala .. ne-am cunoscut pe net, dar niciodata nu ne-am inteles online, discutiile noastre pe mess dureaza maxim 15 minute. In schimb cand ne intalnim, aratam ca cei mai buni prieteni, ca o familie (de canguri de altfel

) , e omul care ma face sa-mi fie dor de el la 5 minute dupa ce nu-l mai vad. Pur si simplu prezenta lui ma face sa ma simt in siguranta si .. high
Cam atat .. deocamdata
PS: Si pe forumul asta simt ca incep sa se lege cateva prietenii.