Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
BOSSE83 scrie:Noi spunem si facem orice ca sa va bagam in pat,dar asta nu inseamna ca voi trebuie sa cedati din primaAsta daca vreti o relatie,bineinteles
Daca vreti doar o aventura,e f bine daca cedati din prima
Iti spun sincer ca un barbat nu o sa vrea niciodata o relatie cu o femeie pe care o are din prima seara si iti spun si de ce:pt ca se gandeste ca daca asa a facut cu el,asa face cu toti,sare in pat la primul semn
Plus ca apreciem mai mult ce obtinem mai greu
BOSSE83 scrie:Pe celelalte nu le mai vrem deloc![]()
Toti vrem fete cuminti si decente pt o relatie,dar depinde numai de voi daca vreti sa fiti asa sau nu
Tya scrie:Respectul cred ca ar trebui castigat prin altceva,nu prin cati barbati ai vaut in pat!
Daca mergi intr-un club,te atrage un tip,tu il atragi pe el...va simtiti bine impreuna,de ce nu ai face-o cu el??Nu e nimic iesit din comun si nici nu mi se pare o grozavie...si nici un motiv pentru ca cei din jur sa nu te respect si cu atat mai putin ceva care duce la pierderea demnitatii!
Juliana scrie:Tya scrie:Respectul cred ca ar trebui castigat prin altceva,nu prin cati barbati ai vaut in pat!
Daca mergi intr-un club,te atrage un tip,tu il atragi pe el...va simtiti bine impreuna,de ce nu ai face-o cu el??Nu e nimic iesit din comun si nici nu mi se pare o grozavie...si nici un motiv pentru ca cei din jur sa nu te respect si cu atat mai putin ceva care duce la pierderea demnitatii!
Aici sunt de acord cu tine, nu inseamna ca ti-ai pierdut demnitatea doar ca te-ai culcat din prima noapte cu cineva pe care l-ai intalnit la un club.Mi se pare ceva grozav
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori