Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Tya scrie:si iar gresesti!
sunt femei care iubesc alte femei! dar cum omul e obisnuit sa puna etichete,le-a spus lezbi,lesbi,gay,homosexuale...!
BOSSE83 scrie:Tya scrie:si iar gresesti!
sunt femei care iubesc alte femei! dar cum omul e obisnuit sa puna etichete,le-a spus lezbi,lesbi,gay,homosexuale...!
Dar cand am mai gresit?Nu mi-ai demonstrat ca am gresit cu ceva pana acumDaca avem pareri diferite,nu inseamna ca a mea e gresita sau ca a ta e gresita,adevarul e mereu la mijloc
Cand spui femei care iubesc alte femei,banuiesc ca te referi la iubire erotica,atractie,etc,nu la iubire de mama,sora,prietena si chestii in gen.Si ce daca au fost numite lesbiene?Era nevoie de un termen,de un cuvant care sa le defineasca din punctul de vedere al orientarii sexuale,exact cum si noi suntem numiti heterosexuali
Ce e deranjant in asta?
Da,cum am mai spus,eu nu cred in lesbiene,iar motivul e f simplu:daca ideea unui act sexual cu un barbat le provoaca repulsie,cum sustin ele,de ce folosesc vibratoare in jocurile lor lesbi?
E ca si cum un gay ar folosi o papusa gonflabila sau mai stiu eu ce jucarie erotica,care imita sexul femeii
Daca le scarbeste "comoara" masculina,de ce folosesc jucarii care o imita?Nu ti se pare logic ce vorbesc eu aici?
Tya scrie:nici eu nu cred in dumnezeu!
Hordy scrie:Nu aş fi vrut să dezbat chestia asta, dar într-o anumită măsură am păţit ca şi tya. Nu cred în ceva ce mi s-a impus să cred. Nu m-am născut să mi se dea opţiunea de a crede în ceva, m-i s-a impus un Dumnezeu. Raţiunea mea mă face să cred în viaţa chimică nu biblică.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori