Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
x.MaryuS scrie:Hai sa ma prezint si eu !
Sunt Marius am 18 ani sunt din Bacau ... nascut pe 3-6-1992 ..zodia Gemeni
cel mai mult imi place sai fac pe altii sa rada
NightCrawler scrie:Crawler"]Bei, ă? Mănânci, ă? Lucruri bine. Fă-mi cinste cu ceva bere şi vin de băgat la ramazan, iar la fete cu câte o pizza şi mai vedem dacă te primim cum tre' sau nu. Până atunci, rămâi în Sud.
hordy scrie:Mie cel mai mult îmi place să râd de cei care nu ştiu că "să-i" se scrie dezlegat. Mă faci să râd Maryus. Brovo
Katutza scrie:NightCrawler scrie:Bei, ă? Mănânci, ă? Lucruri bine. Fă-mi cinste cu ceva bere şi vin de băgat la ramazan, iar la fete cu câte o pizza şi mai vedem dacă te primim cum tre' sau nu. Până atunci, rămâi în Sud.
De ce vorbesti in numele meu? Poate nu vreau pizza.
Katutza scrie:Eh hai nici chiar asa .. o sticla de sampanie...
fireball95 scrie:Buna ,
Sunt Tavy am 15 ani , locuiesc in orasul Dej (in apropierea orasului Cluj) , sunt nascut pe data de 10 Iulie , imi place Fotbalul (my pasion) sa ies in oras , distractia in general. Sper sa ma inteleg cat mai bine cu toti utilizatorii acestui forum![]()
![]()
PS: Sunt un pic mai vechi aici pe forum , dar va rog sa imi scuzati nesimtirea pentru ca am uitat sa ma prezint, ii multumesc lui Sylver ca m-a adus in aceasta comunitate.
![]()
hordy scrie:You neither. În ultimele tale posturi de aici ai avut mai multe greşeli gramaticale decât am avut eu în tot forumulBut you know i love you.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori