Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi [url=http:/play.com.ro/search.php] căutarea[/url] înainte de a deschide un subiect nou
Palmares Fifa07 Editia I: Absent! Fifa07 Editia II: Sferturi De Finala (Manchester City) Fifa07 Editia III:Finalist (Chelsea) Fifa 07 World Cup Editia I: Grupe (Romania) Fifa 07 World Cup Editia II :Finalist (Argentina) Fifa 07 Editia IV:Semi-Finale (Manchester UTD) Fifa 07 World Cup Editia III:Finalist Argentina Fifa 07 Editia V: Semi-finala(Barcelona) Fifa 07 WC Editia IV:Finalist(Brazilia) Fifa 07 WC Editia V:Faza I (Germania) Fifa 07 Editia VI:Semi-Finale(Barcelona) Fifa 07 WC:LOADING..Finala (Brazilia)
Mie mi se spune asa Wolfye aceasta porecla am dobandit-o la scoala;Karl Marx,ne facusem o echipa de fotbal si ne-am pus diverse porecle;Maradona/Ronaldinho,deoarece cand jucam fotbal incepeam sa ma driblez si eram putin egoist si nu le dadeam celorlalti pase daca o sa imi aduc aminte si alte din poreclele mele am sa vi le spun cu mare placere
Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. –Antoine de Saint Exupery Iubesc cat traiesc si traiesc atata timp cat iubesc!
bb_girl scrie:Vreau sa-ti spun de acum inainte Ronaldihno, se poate?
daca vrei tu mie mi-ar fi placut sa imi zici Wolfye
Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. –Antoine de Saint Exupery Iubesc cat traiesc si traiesc atata timp cat iubesc!