Am o scuza ca nu v-am scris nimic de dulce la 3000

sunt prea entuziasmata

. Asa ca va injur la 3011

Mai cu mot decat
Hordy.
Sylv => E un inger. Are un suflet uimitor si pentru asta a avut mereu un loc rezervat in inima mea. E foarte special si sunt mandra ca l-am cunoscut, ca-l am ca prieten si stiu, promit si jur ca vom fi mereu foarte buni prieteni. Afectiunea mea pentru tine creste in fiecare zi, treptat, dar sigur.

Te iubesc !!
Paulici => E fata mea si de cand am vorbit prima oara cu ea mi-a placut. E de o gingasie rara si uneori chiar simt cat de mult imi seamana. Meriti tot ce e mai bun de la viata asta bebe

si pe tine te iubesc, dar tu stiai asta deja

.
Hordy=> Pam-pam, aici lucrurile chiar s-au schimbat. Inainte era in ochii mei un tip cu un simt dezvoltat al umorului si atat. De cateva luni incoace i-am cunoscut si alte laturi si pot spune cu mana pe inima ca sunt fericita ca mi-a dat ocazia sa-l cunosc si ca m-am apropiat foarte mult de el. A devenit unul din cei mai dragi prieteni ai mei si asta doar pentru ca a fost el insusi si mi-a permis sa il cunosc asa cum e. Mersi Hordy pentru ca esti prietenul meu si mersi ca esti tu de fiecare data.

Si nu uita, te iubesc !!
Tya=> A fost si va ramane una din cele mai speciale prietene ale mele, cu ea am ras, am plans, am impartit bune si rele, chiar daca ne desparteam vreo 8-9 sute de km, acum ne despart mii. Si chiar daca acum nu ne mai leaga aceeasi legatura, magia prieteniei a ramas intre noi doua. Love you phai !!
Bosse=> De multe ori e un eu in varianta masculina. Imi place la el ca gandeste ca un matur si iubeste cu puritatea unui copil. Ma bucur ori de cate ori am ocazia sa vorbesc cu el, sau cand ii citesc posturile in care isi arata inteligenta. Casa de piatra berbecutule !!
Ioana=> Ma uimeste cat de integra e fiinta asta la doar 16 ani. E foarte inteligenta, aratand asta mereu, mai ales ca acum e la o varsta lacare superficialitatea e in floare, dar ea nu s-a lasat in capcana asta. Imi place ca suntem pe aceeasi lungime de unda (apropo de asta, blogul ei e clar unul din favoritele mele) la fashion and beauty. E super. Si mai e si iubita lui
Hordy.
Vitzi=> Sau
Adelin, sau
Petrisor, sau
Petrica .Copilul asta uneori imi aminteste de Adi. Si din prisma mea asta nu poate fi decat de bine, avand in vedere ce a insemnat omul ala pt mine. Imi place ca are simtul umorului (uneori si al omorului dar asta e

) , pacat ca ii place shaworma

. In schimb avem o pasiune comuna : masinile
blankgirl=> Nu stiu foarte multe despre ea, dar vreau sa spun ca ii admir relatia deosebita pe care o are cu Dumnezeu, rar vezi oameni atat de implicati sufleteste in religia lor. Sper acum sa fie asa cu sufletul curat, nu doar de aparenta.
Daca am uitat pe cineva, mii de scuze