Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
NightCrawler scrie:Eh... inainte de toate... ca tot mi-ai spus tu BOSSE de ceva ori p`aci prin forum "impaca-te", ei bine nu se mai poate. Gata! S-au dus 3 ani din viata mea. A ales sa puna punct, nu pot decat sa-i respect decizia si sa-mi vad de viata mea pe mai departe. Tot ce sper eu acum e sa reusesc s-o uit cat mai curand... desi, e al dracului de greu.
Pe de alta parte, ia bagati-ma si pe mine in gasca asta iubitoare de sarbatori de iarna. Doar is nascut iarna naiba.
Sylver scrie:Nu neapărat. Eu ştiu una care la 16 ani, avusese 5 iubiţi.Fi-r-ar a dreaq de panaramă.
![]()
Eu zic că ar trebui să vadă dacă şi ea îl iubeşte aşa cum o iubeşte el. Şi poate ar trebui să lase o perioadă să vadă care e mişcarea ei.
BOSSE83 scrie:3 ani?????Eu aveam impresia ca esti cu ea de 1 an
Omule,daca e vorba de 3 ani,inseamna ca va iubiti,nu e vrajeala,deci sunt si mai convins ca trebuie sa insisti.Stii cum se zice:"iubirea adevarata nu cunoaste orgolii",asa ca daca o iubesti,insista.Femeile spun ca s-a terminat,dar in sinea lor isi doresc sa insisti,vor sa vada cat de mult lupti pt ele,cat de mult le iubesti
Apropo,daca esti de 3 ani cu ea si amandoi aveti 19,banuiesc ca ai fost prima ei iubire si asta e un avantaj de care trebuie sa profiti daca o vrei inapoiIn cazul femeilor,prima iubire nu se uita niciodata.
Sylver scrie:Eu zic că ar trebui să vadă dacă şi ea îl iubeşte aşa cum o iubeşte el. Şi poate ar trebui să lase o perioadă să vadă care e mişcarea ei.
BOSSE83 scrie:Ce miscare,Sylv?O femeie nu o sa faca niciodata primul pas.Daca ii lasi timp,o sa-ti reproseze ca nu-ti pasa de ea,ba mai mult te-ai si bucurat ca v-ati despartit si ai profitat sa umbli cu altele si ai venit la ea dupa ce te-ai saturat de vagabondatDaca nu-i lasi timp,o sa spuna ca o sufoci
Nicicum nu e bine
Daca incerci sa o recuperezi facand-o geloasa,s-ar putea sa reusesti,dar in acelasi timp,ai putea sa esuezi pt ca ea ar putea considera ca ai inlocuit-o prea repede,deci n-ai iubit-o,iar daca ea te iubeste fff mult,imaginea ta alaturi de alta fata o va deranja in asemenea hal incat ar putea sa te dispretuiasca
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori