Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
NightCrawler scrie:Qwerty rules, mă. M-am îndrăgongstit efectiv de qwerty. Când o să-mi vină pandaliile pe chinezăria mea şi-o să apară un dual sim qwerty (exclus Samsung sau Motorola) mai bun ca ăsta o să fiu primu' care-l cumpără.
hordy scrie:NightCrawler scrie:Qwerty rules, mă. M-am îndrăgongstit efectiv de qwerty. Când o să-mi vină pandaliile pe chinezăria mea şi-o să apară un dual sim qwerty (exclus Samsung sau Motorola) mai bun ca ăsta o să fiu primu' care-l cumpără.
Recomand HTCecranul din sticlă care nu se zgârie veci e dement.
bb_girl scrie:Ba, da de unde aveti voi bani de asa telefoane? Nu vi mila sa dati atatea milioane pe un telefon?Auzi la ei, HTC-uri, Samsung Galaxy, tolai sfinte...
AlessanDro scrie:Eu in momentul de fata numai am niciun telefon deoarece unul am spart si unu numai merge ce imi recomandati sa iau?
Katutza scrie:1. Vitzi?te-a lovit trenul?
NightCrawler scrie:bb_girl scrie:Ba, da de unde aveti voi bani de asa telefoane? Nu vi mila sa dati atatea milioane pe un telefon?Auzi la ei, HTC-uri, Samsung Galaxy, tolai sfinte...
Well, la câte telefoane am pierdut la viaţa mea, am zis să fac o aroganţă anu' ăsta, să dau ceva meleoane pe unu' nou, din magazin luat, cu tot cu garanţii şi restu' dă treburi şi să am grijă de el, astfel încât să-l ţiu mult şi bine. După 2 luni de când îl am, ciumpalacu' meu se prezintă în condiţii bune. Să vedem până când.
AlessanDro scrie:Eu in momentul de fata numai am niciun telefon deoarece unul am spart si unu numai merge ce imi recomandati sa iau?
Ăsta zic eu c-ar fi o recomandare bună pentru tine.Katutza scrie:1. Vitzi?te-a lovit trenul?
Un chic. Da' di ce-ntrebi, Viţi?
Katutza scrie:Am inteles dupaia ca nu era vina ta
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori