Hello lume..dupa o vacanta minunata petrecuta la Baia Mare si dupa o saptamana obositoare de scoala am trecut si eu pe aici. Scuzati-mi absenta...o sa recuperez
Carmy scrie:neata..forumul se duce...aveti propuneri sa-l populam cumva?
"Bine ati venit pe forumul FriendsForever " asta e primul mesaj care mi-a fost trimis cand m-am inregistrat...nu inteleg de il vreti populat...caci o sa se ajunga ca pe garso..sa fim cu miile sa ne scoatem ochii unii altora...mai bine mai putini dar legati de sentimentul prieteniei....decat multi si dezbinati....pustiu e datorita lipsei de interes a celor ce s-au inscris dintr-un motiv sau altul....au gasit prieteni in alta parte probabil...
later edit: Ultima vizita a fost 20.04.2007 06:52 Acum este: 03.06.2007 08:30 cam rar dar ce sa-i faci...
Toţi îţi vor binele, aşa că nu îi lăsa să ţi-l ia! Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se îndeplinească!
Nu am zis ca vreau sa fie cu miile de persoane...doar ca nici 4 persoane nu pot face mare lucru dintr'un forum.
Cat despre garso e normal ca daca sunt multe persoane exista si certuri.(pareri diferite, diferite tipuri de oameni-> nu poate sa fie totul roz..niciodata nu a fost si niciodata nu va fi)
Si daca e sa fim doar cei 4-5 care posteaza..se ajunge la un moment dat la plictiseala..nu mai ai ce sa postezi..( poate doar la aberatii..dorinte..dedicatii...)
Neatza Pff,iar e pustiu pe aici Depinde si cat de populat vreti sa fie forum-ul,ptr ca de ex pe alte forum-uri sunt topic-uri speciale unde se recomanda alte forum-uri si am putea scrie acolo :hmmm:
Ultima oară modificat de Ana pe 16-Iun-2007, 09:07, modificat 1 dată în total.
^Daca sunt si ceilalti de acord,asa facem.Am mai vazut o chestie misto la un forum,daca e vreo sarbatoare (de ex. ziua copilului) primesti un mail cu urari,bla bla..eu chiar uitasem de forum-ul respectiv si cand am primit mailul am intrat imediat sa vad ce mai e nou pe acolo
dap.. cum ziceati mai sus. intr-un timp aveam chef de postat si vroiam sa il fac mai populat, dar la un moment dat m-a plictisit si pe mine.. si intru din an in Pasti