Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
Katutza scrie:Mult succes Bosse.
Eu momentan am zis, imi caut ceva de munca, nu din lipsa de bani, ci din dorinta de a economisi si de a-mi umple timpul cu ceva productiv. In toamna am planuita deschiderea unei mici cafenele .. e pregatit aproape tot.
Katutza scrie:Nu stiu daca maturitatea e de vina. Eu credeam ca mai degraba sunt infantila. Insa mereu mi-am urmat visele si tot ce am facut am facut cu suflet. Cand am intrat la liceu am vrut sa intru pe profil economic, habar n-aveam ce reprezinta, dar mi-am urmat visul si din visul asta am trecut la alt vis, acela de a avea propria afacere, si incepand din clasa a10a m-am doscumentat si am inceput sa muncesc pentru afacerea mea.Si stiu ca in septembrie voi reusi sa-mi vad visul implinit.
Si imi pare rau ca tu nu ai putut sa te tii de sport. Dar poate ca asta a fost soarta Bosse, fericirea pentru tine a venit din alta parte. Si nu spune ca nu esti matur, pentru ca e un lucru mare ca la 25 de ani esti pregatit si capabil sa-ti intemeiezi propria familie, alti nenorociti la varsta ta.. (ma rog). Fiecare lucru pe care il facem in viata asta are un scop.
bb_girl scrie:Da, si eu
Am avut o colega care punea pliante in posta si castiga 5 milioane in 2 saptamani...
Dream Girl scrie:Eu lucrez la un cabinet notarial pe care l-am ridicat impreuna cu asociata mea.
E o munca grea, solicitanta..dar plina de satisfactii.
Cred.
Hordy scrie:Poi să vedem, cam da. Termin mate info vreau să fac de la anu drept şi psihologie
Dream Girl scrie::)]-
Si mai ales, iti trebuie multa, multa rabdare sa interactionezi cu totii.
Ceea ce eu, fiind o fire impulsiva, nu prea am..
Hordy scrie:La mine e lipsă de bani, dacă aş avea bani nu aş lucra
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori