Rromii la OTV

Despre vedetele şi emisiunile televiziunii OTV

Moderatori: Diana22, karola, Amy

Rromii la OTV

Mesajde Aelianus » 25-Iul-2007, 11:52

Am urmarit la OTV o serie de emisiuni dedicate rromilor si am constatat ca unii dintre liderii acestora, dar si cei care realizeaza aceste emisiuni fac o mare greseala acuzandu-i pe romani ca sunt vinovati de situatia in care se afla comunitatea rromilor.

Ameliorarea situatiei rromilor nu se va produce prin promovarea unei politici antiromanesti, ci prin modernizarea comunitatii rromilor. Se pare insa ca liderii rromilor nu stiu inca ce vor sa faca si confunda modernizarea si educatia cu asimilarea. Din declaratiile domnului Nicolae Paun am inteles ca doreste progresul comunitatii din care face parte, insa in acelasi timp nu vrea sa schimbe nimic in modul de viata al rromilor. Nu poti sa modernizezi o comunitate fara sa schimbi anumite lucruri.

Tot domnul Paun era nemultumit ca sunt voci impotriva modului in care sunt construite anumite locuinte ale rromilor si impotriva manelelor. Acele “case” controversate ale rromilor nu sunt altceva decat kitsch (chici) din punct de vedere arhitectural, si de aceea sunt contestate. In ceea ce priveste manelele, acestea in afara de faptul ca au texte cu grave greseli gramaticale, promoveaza falsele valori si un comportament gresit. Dl. Paun ar trebui sa inteleaga faptul ca aceste critici nu au nimic cu etnia rromilor, ci cu prostul gust. Referitor la bunul gust pot sa dau exemplul unui alt stil muzical promovat de rromi, cel lautaresc, fata de care nu are nimeni nimic de comentat.
Aelianus
Trecător
Trecător
 
Mesaje: 2
Membru din: 25-Iul-2007, 11:46
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

re

Mesajde Aelianus » 25-Iul-2007, 11:58

O alta alegere nefericita a rromilor care realizeaza emisiuni la OTV este alegerea numelui unei emisiuni: De-a alba-neagra.

Alba-neagra este o modalitate, un asazis "joc" prin care sunt pacaliti credulii pentru a se lua banii. Astea sunt valorile pe care vor sa le promoveze? Poate vor citi mesajele de pe forum si isi vor da seama de greseala.
Aelianus
Trecător
Trecător
 
Mesaje: 2
Membru din: 25-Iul-2007, 11:46
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Cetăţeanul Turmentat » 25-Iul-2007, 16:50

noi suntiem di vină că iei nu ştiu să facă siex cu priezervativul şi-atuncia când ni ducim să-i ieducăm ni sie spunie că iei n-au nievoiei di aşa cieva, că domnie, aşa fac iei siexul di nu ştiu când şi că ieste obicei di al lor; nu poţi să ieduci proştii dacă nu vor să fie ieducaţi.

domnii ţigani ar triebui să facă afro-amiericanii şi să se rivoltie că lumea lie zicie ţigani şi nu rromi, să banezieze cuâvntul, să sie ridicie un Martin Luther King, să-l ascultie, şi poatie paotie, după vrio douăzieci di ani să intrie şi iei în rândul lumii, însă ştim binie că asta nu si v-a-ntâmpla din momient ce iei sunt ferm convinşi că "obiceiurilie" lor nu triebuiesc schimbatie şi ajungiem la ci-am zis mai sus cu educaria prostiei.
Şi d-atunci, care va să zică, eu dau scrisoarea după andresă. Dacă nu găsesc andrisantul, scriu pe ea cu plaivaz: "adrisantul necunoscut", ori "nu se află", ori "mort", care va să zică fiecare după cum devine... dar dacă găsesc andrisantul, i-o dau andrisantului... Bunioară acuma... Eu am găsit alaltăieri, în învălmăşeala de la primărie, o pălărie...
Avatar utilizator
Cetăţeanul Turmentat
Amic
Amic
 
Mesaje: 330
Membru din: 18-Iul-2007, 18:10
Localitate: pe străzile Capitalei
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ovidiu panciu » 28-Aug-2007, 16:22

au şi ei Lutheru' lor,bah (ba chear mai mulţi) numai că's ţinuţi pă loc de burdihanu' lor (vegetarian) şi's ţintuiţi dă coroanele regale în jilţurile'mpărăteşti...cine dreq să alerge după drepturile lor ?
zîmbeşte mereu,dacă nu poţi,încearcă !Imagine
ovidiu panciu
Prieten apropiat
Prieten apropiat
 
Mesaje: 619
Membru din: 16-Aug-2007, 14:38
Localitate: sus,la deal
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde sandokan » 13-Iun-2009, 15:28

inca nu mi s-a deblocat ip-ul

trebe sa schimb furnizorii
Avatar utilizator
sandokan
Prieten pe viaţă
Prieten pe viaţă
 
Mesaje: 1594
Membru din: 31-Ian-2009, 21:49
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Amy » 13-Iun-2009, 15:30

sandokan scrie:inca nu mi s-a deblocat ip-ul

trebe sa schimb furnizorii
cum nu?
Avatar utilizator
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV
 
Mesaje: 6631
Membru din: 15-Ian-2009, 23:05
Localitate: Bucuresti
Puncte de reputaţie: 0


Înapoi la Vedete & Emisiuni

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori

  • Reclame